Na úvodní stránku
mail

plzenskonakole.cz

Informační portál pro ty, co chtějí objevovat Plzeň a její okolí ze sedla svého kola. Tipy na cyklovýlety, užitečné rady a aktuální informace o komunikacích pro cyklisty

Cestovatelský veletrh Holiday World 2018 začal v Praze

article

Veletrh se koná na pražském výstavišti v Holešovicích

Včera v Praze začal již 27. ročník veletrhu cestovního ruchu Holiday World. Haly výstaviště v Holešovicích jsou obsazeny stánky vystavovatelů z Čech i zahraničí. Na co se v Praze můžete těšit? Co může zaujmout cykloturistu i řádného cyklocestovatele?

Autor: cykloRADKA Aktualizace: 15.02.2018

testCestovatelské veletrhy lákají snad všechny, co rádi cestují, a Holiday World patří k těm u nás nejnavštěvovanějším. Výstaviště v Praze Holešovicích, které jej letos hostí spolu s veletrhem Top Gastro & Hotel, nabízí tradičně mnoho zajímavého i pro cyklisty. Na veletrhu vystavují jak cestovní kanceláře, tak jednotlivé regiony. Stánky najdete v několika halách,  a to včetně stánku Plzeňského kraje a vládní agentury cestovního ruchu CzechTourism. Velké stánky mají na veletrhu Holiday World 2018 i ostatní kraje včetně těch tradičně cyklistických jako jsou Jihomoravský a Jihočeský. V Praze vystavují také cestovní kanceláře a některé národní centrály cestovního ruchu. A přivezly i cyklistické mapy, brožury, či průvodce. Na stánku Středočeského kraje tak můžete získat novou mapu Brd, kterou pro Plzeňský a Středočeský kraj připravilo Ekocentrum Orlov. Na stánku Plzeňského kraje pak cyklistu  nejspíše zaujme mapa nových barokních cyklotras na severním Plzeňsku. Na tomto veletrhu můžete získat informace o cyklistických možnostech jak u nás, tak v zahraničí, a to včetně našich sousedních států. Zajímavou nabídku má ve Veletržním paláci například Sasko (křest nového průvodce po Labské stezce proběhne v pátek), ale i Itálie, Slovinsko, Chorvatsko či sousední Polsko a Slovensko. Některá vydavatelství jako například Země světa či Lonely Planet tu pak nabízejí své publikace za příjemnou veletržní cenu.

 

Otevírací doba a vstupné na HOLIDAY WORLD 2018 test

Otevírací hodiny:

Čt 15. 2. 2018: 9.30 - 18.00 (pouze pro odborné návštěvníky)
Pá 16. 2. 2018: 9.30 - 18.00 (pouze pro odborné návštěvníky)
So 17. 2. 2016: 9.30 - 18.00 (pro veřejnost)
Ne 18. 2. 2016: 9.30 - 16.00 (pro veřejnost)

 

Místo konání:
Výstaviště Praha - Holešovice (v mapě zde)

 

Vstupné:

 150 Kč  plné vstupné pro dospělé návštěvníky
 100 Kč  zlevněné vstupné pro studenty, seniory, ZTP, děti a mládež do 15 let
 Zdarma  děti do 15 let (musí mít doprovod), ZTP + P vč. 1 osoby doprovodu
 200 Kč  předregistrace odborníků (přes web) - vstup na 4 dny
 500 Kč  vstupné pro odborníky (na pokladně) - vstup na 4 dny

Platí zákaz vstupu se psy!

test

 

 

Stránky veletrhu:

www.holidayworld.cz

 

 

Fotogalerie