Na úvodní stránku
mail

plzenskonakole.cz

Informační portál pro ty, co chtějí objevovat Plzeň a její okolí ze sedla svého kola. Tipy na cyklovýlety, užitečné rady a aktuální informace o komunikacích pro cyklisty

Na Regiontouru je opět veletržní cyklovesnička

article

Plzeňský kraj má v Brně jednu z regionálních expozic

Již tradičně začíná otevírá sérii veletrhů cestovního ruchu brněnský Regiontour a GO. Svoji nabídku zde předvádějí hlavně české a moravské regiony, ale i cestovní kanceláře a zahraniční centrály cestovního ruchu. A protože turistů na kolech v Česku stále přibývá, nabízejí regiony nové mapy a brožurky s tipy na cyklovýlety. Na veletrhu najdete i ryze cyklistické stánky - letos opět cyklovesničku - vše pěkně pohromadě na ploše největší brněnské výstavní haly P. Co vás na Regiontouru čeká, pokud se do Brna vypravíte?



Autor: cykloRADKA Aktualizace: 18.01.2020
testtestBrněnský veletrh vestovního ruchu Regiontour láká mnohé cestovatele, včetně těch, co jezdí za zajímavostmi u nás i v cizině na kole. Všechny expozice jsou letos opět soustředěny do pavilonu P tentokrát i s veletrhem GO se stánky cestovních kanceláří. Společný stánek vystavovatelů z Plzeňského kraje se tentokrát nachází uprostřed výstavní haly P. Plzeňský kraj prezentuje své hory: Šumavu, Český les  a Brdy včetně nově vznikajícího geoparku Barrandien. Jednotlivé regiony Plzeňského kraje i město Plzeň samotné nabízejí své prospekty na pultech společného stánku kraje. 

 

Pro města, obce i kraje bývá veletrh Regiontour zahájením nové turistické sezóny a proto na tento veletrh připravují nové materiály jako jsou například mapy nebo brožury. Těžiště propagace se přesouvá na internet, a tak se postupně mění i nabídka tištěných informací na stáncích.

 

Další veletrh cestovního ruchu, který můžete navštívit nově v Praze-Letňanech, je Holiday World. Letos se bude konat od 13. do 16. února 2020.  

Informace pro návštěvníky Regiontouru test

 

Otevírací doba pro veřejnost

pátek  17. 1. 2020: 10-18 hod

sobota 18. 1. 2020: 10-18 hod

neděle 19. 1. 2020: 10-16 hod

 

Vstupné
Základní
pro veřejnost (Pá+So+Ne): 140-180 Kč

Zlevněné pro veřejnost (Pá+So+Ne): 80-140 Kč

 

Rodinné (Pá+So+Ne): 280 Kč

 

Podrobněji zde.

 

Stránky veletrhu

www.bvv.cz/go-regiontour

 

 

 

Fotogalerie