Na úvodní stránku
mail

plzenskonakole.cz

Informační portál pro ty, co chtějí objevovat Plzeň a její okolí ze sedla svého kola. Tipy na cyklovýlety, užitečné rady a aktuální informace o komunikacích pro cyklisty

Veletrh ITEP láká cyklisty na projížďky cyklobarem

article

Největším lákadlem letošního veletrhu ITEP bude zřejmě cyklobar

Již tento čtvrtek otevře své brány 3. největší veletrh cestovního ruchu v ČR - plzeňský ITEP. Po tři dny nabídnou vystavovatelé v hale plzeňské TJ Lokomotiva v Úslavské ulici bohatý program. Cyklisté se kromě map a jiných propagačních materiálů mohou těšit také na Cyklotoulkyna DVD a cyklobar. Co tedy letošní ITEP nabídne?

Autor: cykloRADKA Aktualizace: 24.09.2015

testLetos se veletrhu účastní na 115 vystavovatelů a také letos poprvé všechny kraje. Budete tak moci získat propagační materiály ze všech regionů naší vlasti, ale třeba i z Bavorska, kam mnozí cyklisté z Plzeňského kraje stále častěji vyjíždějí na jednodenní výlety. K dispozici pro návštěvníky budou informační brožury, mapy, cyklomapy, letáky, nabídky pobytů, hotelů a další propagační materiály z oblasti cestovního ruchu. Letošní veletrh je zaměřen na filmovou turistiku. Rodina Klusálkových, protagonisté veletrhu, představí již třetí díl svého deníčku tentokrát s podtitulem Po stopách filmu. Letáček, který najdete na stánku televizního seriálu Policie Modrava, pak cyklistům nabídne mapu s místy, kde se jednotlivé díly seriálu natáčely. „Další novinkou v rámci udržitelnosti projektu Do Plzeňského kraje za přírodou, tradicemi a gastronomií je DVD s pořadem Cyklotoulky z oblasti Šumavy, Českého lesa a bavorského příhraničí, které je doplňujícím produktem této řady k již vydanému průvodci Šumavy, vytvořenému v rámci projektu ROP," dodává náměstek hejtmana Plzeňského kraje Jiří Struček. Pokud vám bude scházet šlapání do pedálů, můžete v rámci prohlídky veletrhu usednout do prvního pojízdného cyklobaru v ČR, jehož součástí je výčepní zařízení, které uhasí žízeň až 12 šlapajících cyklistů.

 

Jedenáctý ročník veletrhu cestovního ruchu ITEP se letos uskuteční od 24. do 26. září, návštěvníkům bude otevřen denně od 10:00 do 18:00 hodin a v sobotu od 10:00 do 17:00 hodin v prostorách haly TJ Lokomotiva v Úslavské ulici č. 75 v Plzni na Slovanech (v mapě zde). Záštitu nad letošním veletrhem převzala ministryně pro místní rozvoj Karla Šlechtová a generální ředitelka agentury CzechTourism Monika Palatková.

test

 

Přečtěte si také

Trasy pro cyklovýlety - sekce našeho webu, kde najdete tipy na cyklovýlety v našem kraji

AKCE - sekce našeho webu, kde najdete chronologicky pozvánky na  cyklistické i cykloturistické akce v našem kraji i mimo něj

Vydejte se na veletrhu ITEP po stopách filmu i seriálu Policie Modrava - pozvánka na ITEP na stránkách města Plzně

 

Fotogalerie