Na úvodní stránku
mail

plzenskonakole.cz

Informační portál pro ty, co chtějí objevovat Plzeň a její okolí ze sedla svého kola. Tipy na cyklovýlety, užitečné rady a aktuální informace o komunikacích pro cyklisty

Vychází cyklopříloha Deníku, seriál výletů bude pokračovat

article

Již po sedmé vychází v Denících na území Plzeňského a Karlovarského kraje CYKLOpříloha. Letos se v ní kromě reklamních textů dovíte, na co si dát pozor při přepravě kola vlakem či cyklobusem, jak vypadá cykloznačení v Maďarsku či jak správně nosit přilbu, aby vás opravdu chránila. O čem všem se v ní dočtete a kde a jak ji koupíte se dovíte níže. 

Autor: cykloRADKA Aktualizace: 24.04.2020

test O čem se na stránkách cyklopřílohy dočtete?

- Cyklistická helma na hlavě nestačí - Mít na hlavě přilbu nestačí. Ledabyle upevněná přilba neplní svou funkci. Jak ji správně nosit, aby vás opravdu chránila, a na co si dát pozor při jejím kupování.

 

- V Maďarsku jsou značky také pro speciální parkoviště pro cyklisty - Víte, jak vypadá cykloznačení v Maďarsku a v čem je jiné?

 

- Duši v kole nahrazuje tzv. mlíko - Co cyklistům přináší fenomén bezdušových kol?

 

- Na co si dát pozor při přepravě kola - Odřít nebo poškodit kolo při přepravě není tak težké. Víte, jak se toho vyvarovat?

 

- Bike park Špičák vás naučí ovládat kolo. Bonusem je rozhledna na vrcholu - Čím je jedinečný bike park na šumavském Špičáku a co se tam můžete naučit

 

- Ondřej Cink: Trénink v obýváku - rozhovor s naším špičkovým cyklistou  o tom, jak se dá trénovat v nucené karanténě

 

- Jak plánovat cyklovýlet pro děti - Výlet na kole s dětmi by měl vypadat jinak, než ten pro dospěláky. Pár tipů, jak na to.

 

- Jak si vybrat správný zámek na kolo. Šetřit se nevyplatí - Víte, jak by měl vypadat zámek, který ochrání vaše kolo? 

 

I letos by vydání cyklopřílohy DENÍKů mělo odstartovat seriál tipů na cyklovýlety po Plzeňském a Karlovarském kraji. První z nich vyjde v So 22. května další ho budou následovat o dalších sobotách v mutacích DENÍKU na území Plzeňského a Karlovarského kraje.

 

Kdy a kde Cyklopřílohu seženete

Letošní cyklopříloha Deníků Bohemia vyjde ve všech Denících v Plzeňském a Karlovarském kraji v pondělí 27/4/2020.

 

test